Inlocuire turbina in service autorizat demontare turbosuflanta in Bucuresti

Reparatii turbine Bucuresti Service autorizat 

Bine ati venit la Turbine-Auto.ro, specialistii nostri in reparatii turbo si demontare a turbinei auto din Bucuresti.

turbosuflanta joaca un rol crucial in performanta si eficienta combustibilului masinii dumneavoastra, si din aceasta cauza este important sa aveti o echipa de specialisti care sa se ocupe de intretinerea sistemului turbo. Oferim servicii complete de reconditionare si demontare a turbinei auto, cu un personal calificat si o aparatura de echilibrare dinamica de ultima generatie.

Suntem autorizati RAR si ne mandrim cu preturile accesibile, de la 1200 lei pentru reconditionare si de la 500 lei pentru montajul pe masina, in functie de modelul vehiculului dumneavoastra. Nu conteaza daca aveti o masina sport sau o masina de familie, un jeep. Reparam orice model de turbina, modele noi biturbo chiar si modele tri-turbo, este important sa aveti o echipa de specialisti care sa se ocupe de intretinerea sistemului turbo.

Cand vine vorba de reparatii turbo, nu exista compromisuri. Un sistem turbo defect poate cauza probleme serioase, precum pierderea performantei si a eficientei combustibilului sau chiar deteriorarea motorului. Din aceasta cauza, este important sa aveti o echipa de specialisti care sa se ocupe de reparatii si intretinerea sistemului turbo.

La service ne asiguram ca utilizam tehnologii avansate si piese de calitate superioara pentru a va oferi cele mai bune servicii de reparatii turbo din Bucuresti. Echipa noastra poate rezolva orice problema cu care va confruntati.

Nu ezitati sa ne contactati astazi pentru a programa o constatare cu echipa noastra de specialisti. Va vom oferi un service impecabil si o performanta turbo in parametrii setati de producator pentru masina dvs. Va asteptam cu drag sa va aratam ce inseamna sa aveti un sistem turbo performant si fiabil!

Service reparatii turbine situat Bucuresti Sector 6 Bd Timisoara, sector 3 Republica si Pallady si Sector 4 in Berceni service turbine cu montaj , demontam - montam de pe orice autoturism, reparam cu piese originale, echilibrare si testare pentru orice turbina de orice dimensiune, in timpul montarii, furtunele / baia de ulei / intercoolerul se vor curata, in timpul operatiunii de montare a unei turbine, filtrul de aer si filtrul de ulei vor fi schimbate cu altele noi. Toate turbosuflantele reparate si montate la noi au garantie 12 luni.

pret informativ demontare si montare de la 500 lei 

Demontari turbo in Bucuresti Sector 2 3 si 4 service auto turbine

Atelier rectificari turbine cu experienta peste 12 ani 

Pentru serviciile de montaj va rugam sa ne trimiteti pe whatsapp  o poza cu talonul sau cu datele masinii adica marca, puterea, an fabricatie, ce problema are. Programarile pentru montaj se fac in fiecare zi de Luni pana Vineri la orele 8:00-9:00 dimineata
Timpul mediu de executie fiind doar de cateva ore 

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Inlocuire turbina in service autorizat demontare turbosuflanta in Bucuresti